VENALTA CRYOGEL

VENALTA - Sănătatea picioarelor
320.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Gel
Cantitate
120ml

DESCRIERE
VENALTA CRYOGEL este un preparat topic care implementează crioterapia pentru tratarea păianjenilor și a varicelor, îmbunătățirea circulației, ameliorarea picioarelor reci, puiului, picioarelor obosite, picioarelor grele.
De ceva timp s-a părut că fermierii de vin din Franța dețineau secretul venelor sănătoase! Fermierii adunau frunzele de viță roșie în momentul recoltării strugurilor și le foloseau pentru a face infuzii îmbuteliate de băut și pomade pentru a le folosi local pentru a trata picioarele umflate și obosite. Astăzi, extractele din Vitis Vinifera sunt utilizate în suplimentele și preparatele topice VENALTA pentru a reduce aspectul păianjenului și a varicelor și pentru a îmbunătăți circulația.
VENALTA CRYOGEL poate fi utilizat zilnic. Poate fi utilizat împreună cu Venalta Capsule și Venalta Patches. Formula sa, care nu conține grăsimi, nu se colorează și se absoarbe rapid, îl face un tratament foarte practic. După aplicare, pielea se simte imediat mai fină, mai moale și mai curată.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Aplicați pe picioare cu un masaj ușor:
În interior: de jos în sus
La exterior: de sus în jos.