ALTADRINE FAT & CARB BLOCKER

ALTADRINE - Controlul greutății
420.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Pliculețe 4g
Cantitate
20

DESCRIERE
Altadrine Block and Carb Blocker este o băutură din fibre cu aromă de portocală, care contribuie la scăderea în greutate și controlul greutății prin inhibarea descompunerii carbohidraților și absorbția grăsimilor. Blocatorul de grăsimi și carbohidrați Altadrine reduce absorbția atât a grăsimilor, cât și a carbohidraților.
Ingredientul care acționează ca un blocant al carbohidraților este un extract standardizat din semințele de fasole albă (Phaseolus vulgaris, sau „fasole comună"), care poate întârzia digestia și absorbția carbohidraților prin inhibarea unei enzime, alfa-amilaza, responsabilă de digestia carbohidraților din intestinul subțire.
Ingredientul blocant de grăsime este o formulă pe bază de fibre. Se amestecă conținutul unui plic într-un pahar cu apă și se bea lichidul cu aromă de portocală. Foarte repede lichidul se va transforma într-un gel cu fibre în tractul gastro-intestinal, reducând astfel absorbția grăsimilor.
Psyllium, o fibră solubilă cu proprietăți laxative, a fost, de asemenea, adăugată la formula Altadrine Fat and Carb Blocker: contribuie la încetinirea digestiei și reduce absorbția grăsimilor.
Altadrine Block and Carb Blocker conține, de asemenea, picolinat de crom, un mineral mineral care, prin creșterea sensibilității la insulină, ajută la controlul nivelului de glucoză din sânge, la reducerea poftei de carbohidrați și la creșterea masei musculare și a nivelului de energie.

INDICAȚII
Recomandat pacienților care urmează un program de scădere în greutate, pacienților care au dificultăți în a urma o dietă sau care mănâncă adesea și au mese mari, sportivilor și culturistilor care doresc să îmbunătățească performanța și să mărească masa musculară, pacienților cu diabet zaharat.

PUNCTE CHEIE
Ajută la gestionarea greutății datorită ingredientelor care inhibă descompunerea carbohidraților și reduc absorbția grăsimilor.
Altadrine Block and Carb Blocker conține, de asemenea, floră care facilitează pierderea în greutate.
Extractul semințelor de fasole albă inhibă enzima (alfa-amilaza) responsabilă de descompunerea glucidelor în glucoză, reducând astfel absorbția carbohidraților complecși.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
1 plic amestecat într-un pahar cu apă înainte de masă. Beți lichidul cu aromă de portocală imediat după amestecare, deoarece va deveni rapid un gel cu fibre. Este recomandabil să beți Altadrine Block and Carb Blocker mai ales atunci când consumați alimente bogate în grăsimi și carbohidrați.
Pentru utilizare zilnică, vă rugăm să urmați instrucțiunile. Mențineți întotdeauna o dietă bine echilibrată și variată. Acest produs nu este un medicament. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.