PLICURI LICHIDE ALTAFLORA GASTROGEL

ALTAFLORA - Gastrointestinal
320.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Plic lichid 15ml
Cantitate
10

Altaflora Gastrogel Liquid Sachets este un supliment creat de Altacare Laboratoires pentru a neutraliza aciditatea gastrică, precum și pentru a preveni și trata ulcerele de stomac. Formula sa exclusivă conține alginat de sodiu și hialuronat de sodiu, cu adăugarea unui extract de Aloe Vera, care oferă o acțiune emolientă și calmantă asupra sistemului digestiv.

MODUL DE ACȚIUNE
Plicurile Altaflora Gastrogel creează un strat de gel cu densitate redusă care plutește peste componentele gastrice ale stomacului și neutralizează bariera acidă cu formularea sa de alginat-antiacid.

PUNCTE CHEIE
Tratament natural și sigur de primă linie pentru indigestia gastro-intestinală, vândut în farmacii fără prescripție medicală
Cel mai bun supliment în combinație cu alte medicamente anti-acide, cum ar fi inhibitorii pompei de protoni și antagoniștii h2.
Facilitează motilitatea stomacului și a intestinului.
Multe produse concurente tratează aciditatea stomacului numai chimic, în timp ce pungile Altaflora Gastrogel creează o barieră care plutește în stomac și o protejează fizic de acid.
Gelul lichid este prezentat în pliculețe cu doză unică și poate fi băut direct din plic.
Fabricat in Italia

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Luați 1 plic, de 2 sau 3 ori pe zi, de preferință după mese și înainte de culcare. Gelul lichid poate fi băut direct din plic sau diluat într-un pahar cu apă.

CONSERVAREA PRODUSULUI
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui și de căldură, la o temperatură între 4 ° C și 25 ° C.