SIROP CANDI B

CANDI B - Pediatrie și copii
320.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Sirop
Cantitate
200ml

DESCRIERE
CANDI B SYRUP este un supliment multivitaminic recomandat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, pentru a-și consolida sistemul imunitar în lunile reci, pentru a-și crește nivelul de energie și pofta de mâncare și pentru a spori creșterea. Este recomandat în special copiilor cu apetit redus, a căror dietă nu este variată și nu include toți nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă. Forma sa lichidă și gustul plăcut facilitează administrarea copiilor în comparație cu pastilele și comprimatele care pot fi greu de înghițit.
După cum sugerează și numele, siropul CANDI B oferă toate vitaminele din grupul B. Formula este prezentată într-un concentrat delicios de mere care, pe de o parte, oferă toate beneficiile pentru sănătate ale merelor (proprietăți antioxidante și drenante + vitamine și minerale pentru stimularea energiei și combaterea infecțiilor), în timp ce pe de altă parte garantează un gust plăcut, care este întotdeauna un mare avantaj cu copiii mici! De fapt, multe produse concurente nu au întreaga gamă de vitamine B, deoarece mirosul lor poate fi destul de respingător, în timp ce formularea siropului CANDI B combină beneficiile întregii game de vitamine B cu un suc de mere sănătos și delicios.
Siropul CANDI B conține și aminoacizi din lăptișor de matcă, care au un efect antioxidant important, precum și acțiune antiinflamatoare. Pot preveni bolile datorită capacității lor de a stimula sistemul imunitar și au, de asemenea, un efect benefic asupra performanței mentale, crescând concentrarea și memoria.

FORMULA ACTIVĂ
Concentratul de mere → Sporește sistemul imunitar + oasele mai puternice
Aminoacizi din lăptișor de matcă → Întărește sistemul imunitar + îmbunătățește performanța mentală
Toată vitamina A, B, C, D, E → Creșteți metabolismul

INDICATII
Recomandat copiilor în vârstă de școală (3+), pentru a stimula sistemul imunitar mai ales în lunile reci, pentru a stimula pofta de mâncare și pentru a oferi substanțe nutritive esențiale copiilor care nu au o dietă variată și pentru a crește nivelul de energie și pentru a promova o creștere sănătoasă.

PUNCTE CHEIE
Sirop multivitaminic pentru o creștere sănătoasă
Conține vitamina A, C, D, E și o gamă completă de vitamine B
Prezentat în suc delicios de mere și concentrat de mere, plin de ingrediente benefice
Mai ușor de luat pentru copiii care au dificultăți la înghițirea pastilelor
Are toate vitaminele B, spre deosebire de multivitaminele concurente pentru copii
Fără apă adăugată
Fabricat în Franța

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Copii sub 3 ani: consultați medicul pediatru sau farmacistul.
Copii în vârstă de 3-6 ani: 1/2 linguriță sau 2,5 ml, de 2-3 ori pe zi.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani: 1 linguriță sau 5 ml, de 2-3 ori pe zi.
Copii peste 12: 1 lingură / 10 ml, de 2-3 ori pe zi.
Pot exista unele sedimente în sticlă datorită extractelor proaspete conținute în formulă. Agitați sticla înainte de utilizare.