CAPSULE NEURALTA BRAIN POWER

NEURALTA - Sistem nervos
320.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Capsule lichide
Cantitate
30

DESCRIERE
Neuralta Brain Power în capsule lichide este un supliment conceput pentru a întări sistemul nervos central care poate deveni slab odată cu înaintarea în vârstă sau ca o consecință a durerii cronice.
Capsulele lichide Neuralta Brain Power conțin două fosfolipide, fosfatidilcolină (PC) și fosfatidilserină (PS), care sunt esențiale pentru sănătatea noastră și în special pentru sistemul nervos, deoarece protejează celulele creierului și sunt implicate în semnalizarea celulară. Formula este prezentată într-o capsulă lichidă Omega 3 pentru o biodisponibilitate mai mare.
Studiile au demonstrat următoarele beneficii ale fosfatidilserinei:
• o reducere a modificărilor legate de vârstă ale terminațiilor nervoase și ale afectării dendritei.
• o îmbunătățire a performanței cognitive și a dispoziției.
• o îmbunătățire a abilităților de învățare și a funcțiilor de memorie.
• creștere semnificativă a activității neuroprotectoare și anti-oxidative, o funcție deosebit de importantă atunci când se iau medicamente și medicamente care acționează asupra creierului, de exemplu. antidepresive, somnifere, analgezice puternice, psihotrope, droguri ilicite etc.
Cu un aport adecvat de fosfatidilserină, corpul nostru poate sintetiza tot PS de care are nevoie, dar acest lucru este adesea insuficient, deoarece alimentele bogate în PS (cum ar fi creierul, rinichii, ficatul și peștele gras) nu fac întotdeauna parte din dietele obișnuite.
Astăzi, din cauza sperieturilor alimentare recente (cauzate de virusuri adăpostite în celulele creierului animal), PS nu mai este fabricat din creier de vacă, ci din soia sau alte plante și este la fel de eficient.
Neuralta Brain Power conține fosfatidilserină derivată din soia (20%).
Beneficiile fosfatidilcolinei includ:
• o îmbunătățire a comunicării nervoase ca o consecință a creșterii nivelului de colină și acetilcolină în creier.
• o îmbunătățire a funcțiilor care sunt afectate de sinteza neurotransmițătorului acetilcolină: memorie, dezvoltare musculară și control muscular, sprijin al ritmului circadian.
Neuralta Brain Power conține, de asemenea, acid docosahexaenoic (DHA), un acid gras polinesaturat Omega-3, care este o componentă esențială pentru sănătatea umană, deoarece este un bloc major de construcție al membranelor celulare, contribuind la fluiditatea, flexibilitatea și permeabilitatea acestora. Este cel mai abundent acid gras Omega-3 din creier și retină. Acesta joacă un rol fundamental în funcționarea proteinelor receptorilor și a receptorilor post-sinaptici pentru neurotransmisie. Deoarece depozitarea sa în țesutul adipos este limitată, se recomandă o alimentare continuă.
DHA, PS și PC în acțiune
Situat în prospectul interior al membranei celulare, fosfatidilserina (PS) și fosfatidilcolina joacă un rol fundamental în furnizarea structurii membranelor neuronale și menținerea acestora flexibile, permițând fluxul fiziologic al nutrienților. Fosfatidilserina și fosfatidilcolina sunt implicate în producerea și eliberarea neurotransmițătorilor și, în acest sens, sunt cruciale în prevenirea și inversarea declinului mental și a condițiilor legate de vârstă, care sunt legate de o scădere a nivelurilor de neurotransmițători.
Prezența DHA este esențială pentru sinteza fosfatidilserinei în celulele creierului. Au existat cercetări ample și numeroase studii clinice la om cu privire la beneficiile PS și afirmațiile sale privind sănătatea creierului au fost aprobate de FDA. Astăzi PS este utilizat în întreaga lume în suplimente alimentare.
Beneficiile DHA variază de la asigurarea unei dezvoltări adecvate a creierului la sugari până la prevenirea declinului mental al sănătății cardiovasculare și la menținerea acuității vizuale.
Neuralta Brain Power este prezentat în capsule lichide, o formă inovatoare de livrare care asigură o absorbție rapidă și o biodisponibilitate mai mare a ingredientelor și garantează protecția completă a acizilor grași de oxidare. O bulă de azot este vizibilă în capsulă: protejează durabilitatea produsului și permite umplerea lichidului să se deplaseze în interiorul capsulei. S-a demonstrat că clienții preferă capsulele lichide, deoarece le asociază cu o calitate și eficiență mai bune, o acțiune mai rapidă și o comoditate și siguranță mai ridicate.
Capsulele lichide Neuralta Brain Power sunt aprobate prin diete pesco-vegetariene și cerințe alimentare specifice.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
1 până la 2 capsule pe zi sau conform indicațiilor farmacistului sau medicului dumneavoastră.