PASTILE ALTADRINE FAT BURNER

ALTADRINE - Controlul greutății
415.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Tablete
Cantitate
60

DESCRIERE
Arzătoarele de grăsime Altadrine cu 4% sinefrină promovează pierderea imediată în greutate și arderea grăsimilor.
Arzătoarele de grăsime Altadrine sunt tablete 100% pure care acționează asupra grăsimii depozitate în corp, transformându-le în energie. Există multe suplimente cu acțiune de blocare a grăsimilor disponibile astăzi în farmacii: reduc absorbția grăsimilor, prevenind astfel creșterea în greutate, dar nu acționează direct asupra depozitelor de grăsimi. Dimpotrivă, există foarte puține produse care oferă o acțiune sigură și eficientă pentru arderea grăsimilor, cum ar fi comprimatele Altadrine pentru arderea grăsimilor. Arzătoarele de grăsime Altadrine conțin 4% sinefrină, un ingredient extras dintr-o varietate de portocală amară numită citrus aurantium sau „portocala Sevilia". Acest alcaloid acționează ca un agonist al receptorului beta-3, ceea ce duce la creșterea termogenezei și a lipolizei (descompunerea grăsimilor). Grăsimea este apoi transformată în ATP, molecula care stochează și eliberează energie (cu un raport de 9 ATP per 1g de grăsime).
Energia eliberată de ATP este diferită de energia produsă de stimulente, de fapt utilizarea arzătoarelor de grăsime Altadrine are ca rezultat o creștere globală a nivelurilor de energie, în timp ce stimulentele oferă doar un efect temporar.
Comprimatele pentru arzător de grăsimi Altadrine conțin, de asemenea, guarana. Extras din fructul Paullina cupana, o plantă braziliană de cățărare originară din bazinul Amazonului, acest ingredient ajută la inducerea procesului care determină descompunerea grăsimilor. Guarana conține, de asemenea, stimulanți (cofeină) și antioxidanți, susținând o digestie sănătoasă și acționând ca un inhibitor al foamei.
Un alt ingredient important al tabletelor Altadrine pentru arderea grăsimilor este proteina lactoserum, un ingredient care se poate lăuda, printre beneficiile sale, cu o îmbunătățire a performanței atletice și cu o creștere a forței fizice, deoarece promovează sinteza proteinelor musculare.
Arzătoarele de grăsime Altadrine conțin, de asemenea, vitamine și minerale care pot stimula metabolismul (vitamina C și B5, zinc), favorizând pierderea mai rapidă în greutate.

MODUL DE ACȚIUNE
Sinefrina descompune grăsimile acționând ca un agonist al receptorului beta 3 în celulele adipoase și, conform ciclului Krebs, 1 g de grăsime este transformat în 9 ATP.

INDICATII
Recomandat pacienților cu programe de slăbire, pacienților care nu fac exerciții fizice, sportivilor care doresc să-și îmbunătățească performanțele, culturistilor care doresc să-și mărească tăietura mușchilor, pacienților cu diabet zaharat.

PUNCTE CHEIE
Acțiunea tabletelor Altadrine Fat Burner afectează grăsimile depozitate în organism, spre deosebire de majoritatea suplimentelor concurente pentru pierderea în greutate. Devine foarte dificil să găsești pe piață arzătoare de grăsimi sigure
Prin arderea grăsimilor corporale și transformarea în energie, comprimatele Altadrine Fat Burner vă cresc în mod constant nivelul de energie.
Comprimatele pentru arzător de grăsimi Altadrine pot fi utilizate în combinație cu Altadrine Thalasso Drink
Nu au fost raportate efecte secundare sau interacțiuni, cu condiția să existe o pauză de o săptămână între o cutie Altadrine și următoarea.
Comprimatele Altadrine pentru arderea grăsimilor nu provoacă efect de recuperare sau de yo-yo
Fabricat în Franța
Preț competitiv pentru ingrediente de înaltă calitate
Nu conține efedrină sau alte ingrediente pentru arderea grăsimilor care au fost interzise

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
1 comprimat de două ori pe zi cu un pahar mare de apă timp de 1 lună. Faceți o pauză de o săptămână între o cutie și următoarea.
Tratament intensiv: 2 comprimate de două ori pe zi. Luați o pauză de o săptămână chiar și pe un regim intensiv sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.
Dacă suferiți de hipertensiune arterială, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a lua comprimatele Altadrine pentru arzător de grăsimi.
Acest produs trebuie depozitat într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Nu este potrivit în timpul sarcinii sau alăptării. Pentru copiii sub 12 ani: vă rugăm să consultați medicul pediatru.