ALTADRINE THALASSO DRINK

ALTADRINE - Controlul greutății
210.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Plicuri 9g
Cantitate
7

DESCRIERE
Altadrine Thalasso Drink conține ingrediente care au o acțiune detoxifiantă eficientă, facilitând funcționarea fiziologică a proceselor depurative și de drenare.
Băutura Talasso Altadrine, cu fucus, polizaharide, vitamine și minerale, ajută la gestionarea greutății și stimulează metabolismul.
Adăugați 1 plic de Altadrine Thalasso Drink la 1 litru de apă pentru a avea o soluție izotonică care va facilita echilibrul adecvat al apei și mineralelor din organism. Acest lucru este important mai ales atunci când apare transpirație intensă, de exemplu în timpul antrenamentelor și al activității fizice, sau când se practică sport (atât pentru amatori, cât și pentru sportivi profesioniști).
Altadrine Thalasso Drink este eficient în stimularea metabolismului și arderea grăsimilor, precum și în scurgerea excesului de apă și înlocuirea nivelurilor fiziologice ale electroliților. Aceasta este o diferență foarte importantă în comparație cu ceaiurile organice și de plante, care nu măresc în mod semnificativ metabolismul și nici nu ard grăsimi și scurg doar apa fără a înlocui electroliții care sunt spălați. Un plic de Altadrine Thalasso Drink oferă 50 mg sodiu, 50 mg magneziu și 50 mg potasiu.
Altadrine Thalasso Drink conține Fucus vesiculosus, o algă găsită în Marea Nordului și în Oceanele Atlantic și Pacific. Este, de asemenea, numit în mod obișnuit rockweed, deoarece crește printre roci. Are un conținut ridicat de iod și se știe că accelerează metabolismul bazal. Fucusul poate reduce, de asemenea, nivelul zahărului din sânge și reduce pofta, în timp ce crește senzația de sațietate.
Rădăcina de cicoare este, de asemenea, adăugată la formulă, deoarece este o sursă valoroasă de inulină, un prebiotic care promovează creșterea bacteriilor sănătoase în intestin, crește sațietatea și nu crește nivelul zahărului, având în același timp un efect diuretic moderat.

FORMULA ACTIVĂ
Beta caroten → Acțiune antioxidantă
Inulina de cicoare → Îmbunătățește metabolismul
Spirulina → Conține aminoacizi esențiali
Magneziu, sodiu și potasiu → Înlocuiți electroliții epuizați
Fucus vesiculosus → Sursa de iod
Zinc + Vitamine A, B, C + Calciu → Vitamine și minerale importante

INDICATII
Recomandat pacienților care urmează un program de slăbire, pacienților care nu fac exerciții fizice, sportivilor care doresc să își îmbunătățească performanța, culturistilor care doresc să-și mărească tăietura mușchilor, pacienților cu diabet. Este recomandat în special să luați un curs de detoxifiere de 7 zile după un masaj complet de slăbire sau detoxifiere pentru a crește efectul drenajului limfatic. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu este potrivit pentru copii sub 8 ani.

PUNCTE CHEIE
Altadrine Thalasso Drink este indicat în regimurile de gestionare a greutății și de reducere a greutății, deoarece acest supliment stimulează metabolismul, arde grăsimile și scurge excesul de apă.
Altadrine Thalasso Drink detoxifică organismul și scurge apa în timp ce înlocuiește electroliții, spre deosebire de tisane și ceaiuri care scurge apa fără a restabili nivelurile fiziologice ale electroliților.
Fiecare plic conține pulbere care trebuie amestecată în 1 litru de apă
Altadrine Thalasso Drink este o băutură izotonică care facilitează reechilibrul apei și mineralelor din corp
Recomandat după un antrenament îndelungat sau activitate fizică și în caz de transpirație intensă, pentru a înlocui electroliții epuizați.
Fiecare plic de Altadrine Thalasso Drink oferă 50 mg de sodiu, 50 mg de magneziu și 50 mg de potasiu, un conținut mai mare de electroliți în comparație cu băuturile sportive care au de obicei doar 5-10 mg de electroliți
Fabricat în Franța
Supliment vândut în farmacii

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Se amestecă pulberea în 1 litru de apă și se bea pe tot parcursul zilei. Puteți dilua în continuare conținutul fiecărui plic amestecându-l în până la 2 litri de apă dacă gustul este prea puternic. Agitați sticla înainte de utilizare și beți în decurs de 10 ore. Păstrați plicurile într-un loc răcoros, departe de lumina directă a soarelui. Acest produs nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează.