CAPSULE CONTROLLER NATURAL SLEEP

CONTROLLER - Dispoziția, stress, somn
320.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Capace
Cantitate
60

DESCRIERE
Controller Natural Sleep Capsules sunt un supliment creat pentru a îmbunătăți calitatea somnului pe timp de noapte, ajutându-vă să vă treziți reîmprospătați și pregătiți pentru ziua următoare. Controlerul Natural Sleep Capsules poate ajuta, de asemenea, dormitoarele ușoare și persoanele care nu reușesc să doarmă lung și regulat. Este dovedit că capsulele de somn naturale Controller reduc nivelurile de anxietate și stres, stimulând și prelungind producția de energie în timpul zilei.
Capsulele de somn natural Controller conțin o combinație de melatonină 1 mg, vitamina B6 și L-triptofan. Melatonina este cunoscută pentru capacitatea sa de a combate insomnia și tulburările de somn și pentru acțiunea de întărire asupra sistemului imunitar. Pentru un efect maxim, Melatonina a fost combinată cu L-triptofan și vitamina B6, deoarece L-triptofan îmbunătățește relaxarea și liniștea, în timp ce vitamina B6 reglează somnul sănătos.
A lua 1 capsulă de controler Natural Sleep înainte de culcare, reduce timpul necesar adormirii, crește timpul total de somn și îmbunătățește calitatea somnului.
Testarea medicală sugerează că nu există dovezi ale dependenței sau dependenței dezvoltate cu utilizarea capsulelor de somn naturale Controller.
Mod de utilizare: Luați 1 controler Natural Sleep Capsule cu 1 oră înainte de a merge la culcare cu un pahar mare de apă sau conform indicațiilor medicului sau farmacistului.

FORMULA ACTIVĂ
Melatonina 1 mg: ameliorează afecțiunile ca jet lag, combate insomnia; întărește sistemul imunitar, reduce radicalii liberi.
Vitamina B6: reglează tiparele naturale de somn
L-triptofan: un aminoacid care se transformă în serotonină în organism și induce relaxarea

PUNCTE CHEIE
Produs sigur și natural
Îmbunătățește somnul și timpul total de somn (TST)
Îmbunătățește nivelurile de concentrare și concentrare
Crește nivelul de energie în timpul zilei
Îmbunătățește relaxarea
Îmbunătățește starea de spirit