SIROP ALTAFLORA GASTROGEL 200ML

ALTAFLORA - Gastrointestinal
280.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Sirop
Cantitate
200ml

DESCRIERE
Disponibil în 2 dimensiuni diferite (200 ml și 500 ml), siropul Altaflora Gastrogel îmbunătățește digestia și restabilește motilitatea gastro-intestinală, facilitând eliminarea gazelor din intestin. Altaflora Gastrogel este un supliment alimentar natural care conține o combinație unică de aloe concentrată și alte fitoextracte recunoscute pentru efectul lor calmant și pentru proprietățile lor digestive cu acțiune rapidă.
Frunza de Aloe Vera este adăugată siropului Altaflora Gastrogel pentru beneficiile sale de a ajuta digestia și de a reduce flatulența, constipația și iritarea, în timp ce frunza de bătrân (Sambucus Nigra) are proprietăți antiinflamatorii și laxative.
Proprietățile digestive ale ananasului sunt bine cunoscute: acest fruct este bogat în bromelină, o enzimă digestivă care descompune proteinele și facilitează procesul digestiv.
Siropul Altaflora Gastrogel conține, de asemenea, extracte de anghinare și mentă, ambele promovând secreția de bilă, oferind astfel o acțiune de curățare a ficatului. Anghinarea (Cynara scolymus) are efecte colagogice și coleretice, facilitând digestia și reducând riscul de insuficiență hepatică. De asemenea, are o acțiune diuretică și purificatoare și poate reduce nivelul colesterolului din sânge.
Siropul Altaflora Gastrogel este un tratament natural creat pentru a îmbunătăți motilitatea intestinului digestiv fără a recurge la medicamente antiacide farmaceutice. Frecvent supra-prescris și suprasolicitat în multe țări, antiacidele descompun acidul produs în stomac. Dar stomacul are nevoie de acid nu numai pentru a digera alimentele, ci și pentru a proteja organismul de agenții patogeni. Consumul de antiacide poate interfera cu acest mecanism. De asemenea, antiacidele pot provoca leziuni la rinichi și pot masca simptomele unor afecțiuni mai grave, cum ar fi cancerul esofagian. Din aceste motive Alta Care Laboratoires este convins că siropul Altaflora Gastrogel ar trebui să fie preferat ca tratament de primă linie, în special atunci când se optează pentru un supliment fără prescripție medicală fără a consulta un medic, în timp ce antiacidele trebuie luate numai atunci când siropul Altaflora Gastrogel face acest lucru. nu ameliorează simptomele. Spre deosebire de antiacide, utilizarea prelungită a siropului Altaflora Gastrogel nu este contraindicată.

FORMULA ACTIVĂ
Frunze de aloe și frunze de vârstnic → Ajutați sistemul digestiv și reduceți inflamația intestinului
Concentrat de ananas → Conține bromelaină, o enzimă proteolitică
Extract de papaya → Conține papaină, o enzimă digestivă a proteinelor
Lemn dulce → Calmează și calmează tractul digestiv, favorizând sănătatea intestinului
Extract de anghinare (2,5% cinarină) → Stimulează secreția de bilă
Frunza de mentă → Stimulează secreția de bilă

INDICATII
Recomandat pentru tratarea arsurilor la stomac, indigestie, IBS, flatulență.

PUNCTE CHEIE
Foarte recomandat ca tratament de primă linie al simptomelor gastrice. Siropul Altaflora Gastrogel conține ingrediente naturale care fac din acest supliment o opțiune mai bună și mai sigură ca tratament de primă linie decât antiacidele farmaceutice.
Fără efecte secundare cardiovasculare, spre deosebire de alte medicamente gastrocinetice.
Ameliorare rapidă și eficientă
Poate fi utilizat în combinație cu orice antiacid farmaceutic, deoarece nu a fost observată nicio interacțiune
Facilitează eliminarea excesului de gaze din tractul digestiv
Restabilește motilitatea intestinului digestiv
Utilizarea prelungită nu este contraindicată, spre deosebire de antiacide.
Fabricat în Franța.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Luați 1 lingură sau 10 ml după mese sau când apar simptomele sau conform instrucțiunilor farmacistului sau medicului dumneavoastră.