CAPSULE LICHIDE ALTASTEROL MULTIVITAMINĂ

ALTASTEROL - Energia și sport
320.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Capsule lichide
Cantitate
30

DESCRIERE
Capsulele lichide multivitamine Altasterol oferă 100% doză zilnică recomandată (RDA) pentru 12 vitamine (vitamina A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, acid folic, vitamina C, vitamina D și vitamina E) și pentru 10 minerale (inclusiv zinc, fier, seleniu și mangan), prezentate într-un lichid fără zahăr, fără lactoză.
Altasterol Multivitamine este foarte recomandat pentru a compensa un aport inadecvat de aceste substanțe sau atunci când necesitățile nutriționale pentru acești nutrienți cresc.
Formula unică a Altasterol Multivitamine este prezentată în capsule lichide pentru eliberarea imediată și biodisponibilitatea nutrienților. Spre deosebire de comprimate, durează doar câteva minute pentru ca capsulele lichide să fie absorbite complet în sânge, pe lângă faptul că sunt mai ușor de înghițit decât pastilele.
Beneficiile acestei combinații exclusive de vitamine și minerale din capsulele lichide multasteritamine Altasterol includ: asigură niveluri crescute de energie și, în consecință, o scădere a oboselii și oboselii; o creștere a puterii creierului, vigilenței, concentrării și energiei mentale; o îmbunătățire a densității osoase; previne sau tratează anemia (lipsa globulelor roșii); protejează de radicalii liberi, acțiunea anti-îmbătrânire, previne declinul mental; stimulează sistemul imunitar; îmbunătățește sănătatea pielii și a părului.

FORMULA ACTIVĂ
12 vitamine → Furnizarea a 100% din DZR
Guarana → vigilență mentală, niveluri crescute de energie
Gluconat feros → Previne și tratează anemia
Fosfat de calciu → Pentru oase mai puternice
Oxid de magneziu → Ajută forța mușchilor și gestionarea stresului

INDICATII
Capsulele Altasterol Multivitamine Lichide sunt recomandate în caz de dietă inadecvată sau pentru tratarea afecțiunilor acute de oboseală, stres și scăderea tonusului muscular, a libidoului și a concentrației mentale.

PUNCTE DE VÂNZARE

Îmbunătățește performanța mentală, combate oboseala
Capsule lichide (mai eficiente, cu acțiune rapidă, mai ușor de înghițit)
Preț competitiv pentru calitate superioară
Fabricat în Franța

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
1 capsulă lichidă pe zi sau conform indicațiilor farmacistului sau medicului dumneavoastră.