ALTACURA IMMUNOVIRA

ALTACURA - Protecția naturală
210.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Tablete
Cantitate
10

DESCRIERE
Comprimatele Altacura® Immunovira au fost formulate și produse de Alta Care Laboratoires ca răspuns la solicitările pacienților de a stimula sistemul imunitar și de a-și apăra sistemul de sănătate în timpul atacurilor virale. Unii pacienți au concepții greșite despre utilizarea antibioticelor ca terapie împotriva virusului. Este foarte important să se ia în considerare faptul că antibioticele nu sunt eficiente împotriva virusului și a gripei cauzate de virus. Mai mult, o utilizare excesivă a antibioticelor și o administrare incorectă pot dezvolta rezistența. Antibioticele sunt eficiente dacă sunt prescrise de medic și doza este strict urmată de pacient. În timpul atacurilor virale, pacienții au în fiecare zi o cerere puternică de întărire a sistemului imunitar. Pentru aceasta, Alta Care Laboratoires a dezvoltat un produs bazat pe ingrediente naturale pentru a promova apărarea naturală a organismului fără risc de dependență sau rezistență a sistemului imunitar la componente. Datorită acestor caracteristici, Altacura® Immunovira poate fi utilizat zilnic pe tot parcursul anului.

INDICATII
Pacienții cu risc de infectare virală, în special cei care suferă de boli respiratorii și cardiovasculare.
Pacienți vârstnici cu sistemul imunitar slăbit.
Pacienții care suferă de răceală și gripă.
Pacienții care doresc să-și stimuleze și să își mențină sistemul imunitar.
Pacienții care doresc să îmbunătățească răspunsul sistemului imunitar în timp ce iau medicamente împotriva răcelii, gripei sau virusului.
Toți pacienții ca profilaxie în lunile de toamnă-iarnă.

PUNCTE CHEIE
Altacura Immunovira are ingredientele care ajută corpul să lupte împotriva răcelii și gripei.
În timpul atacurilor virale, a existat o cerere extraordinară pentru suplimentele cu vitamina C. Alta Care Laboratoires îmbunătățește acțiunea vitaminei C cu zinc și echinacea în Altacura Immunovira, ceea ce face esențial să rămâi acasă în setul de medicamente.
Vitamina C conținută în comprimatele Altacura® Immunovira este blândă pe stomac, în comparație cu forma sa efervescentă și ușor de înghițit.
Echinaceea conținută în comprimatele Altacura® Immunovira este considerată un ingredient farmaceutic în unele țări (de exemplu, Germania) datorită proprietăților și eficacității sale în tratarea răcii, gripei și infecțiilor respiratorii superioare.
Altacura Immunovira este esențială în timpul focarelor de virus, când Ministerul Sănătății nu recomandă utilizarea antibioticelor în cura preventivă.
Altacura Immunovira trebuie utilizat ca profilaxie pentru persoanele care au nevoie să își întărească sistemul imunitar, de ex. profesori, cadre medicale, persoane în vârstă etc.
Altacura Immunovira nu interacționează cu alte medicamente și poate fi administrat împreună cu alte medicamente, cum ar fi aspirina, paracetomolul și antibioticele, pentru a îmbunătăți răspunsul sistemului imunitar la vindecare.
Altacura Immunovira este disponibil în farmacii fără prescripție medicală.
Fabricat in Italia.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Vă recomandăm să luați 1 sau 2 comprimate pe zi pentru a fi înghițite cu multă apă.
A nu se lăsa la vedere și la îndemâna copiilor sub 3 ani pentru a evita ingestia accidentală. Nu depășiți doza zilnică recomandată fără sfatul medicului. Suplimentele nu sunt menite să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe ingrediente conținute. A nu se utiliza dacă ambalajul nu este intact și / sau după data de expirare. Data de expirare se referă la produsul corect depozitat și într-un ambalaj intact.