ALTADRINE APPETITE CONTROL

ALTADRINE - Controlul greutății
430.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Capsule lichide
Cantitate
30

DESCRIERE
Capsulele lichide de control al apetitului ALTADRINE cu acid linoleic conjugat (CLA) și acid pinolenic sunt indicate în regimurile de gestionare a greutății și pierderea în greutate pentru a controla apetitul / foamea. ALTADRINE APPETITE CONTROL este un supliment cu acțiune rapidă și extrem de eficient datorită tehnologiei capsulei lichide, care garantează eliberarea rapidă a ingredientelor.

CONTROLUL APETITULUI ALTADRINE crește și prelungește senzația de sațietate, ceea ce duce la o scădere a consumului de alimente și la mese mai puțin frecvente. Capsulele lichide de control al apetitului Altadrine contribuie semnificativ la reducerea poftei de mâncare și a poftei dintre mese.
Acidul pinolenic din uleiul de nuci de pin este responsabil pentru scăderea poftei de mâncare, deoarece stimulează eliberarea de colecistochinină și peptidă de tip Glucagon-1 (GLP-1) în intestin, care sunt inhibitori ai foamei.
Multe substanțe anti-apetit care au fost eficiente au fost scoase acum de pe piață din cauza efectelor secundare grave, în timp ce ALTADRINE APPETITE CONTROL este un supliment sigur chiar și pentru utilizarea zilnică, iar CLA conținut în capsulele sale lichide are beneficii cardiovasculare. Acidul linoleic conjugat, un acid gras polinesaturat omega-6, este eficient atât în reducerea stocării grăsimilor, cât și în stimularea creșterii metabolismului. Alta Care Laboratoires a efectuat studii clinice care au confirmat eficacitatea controlului apetitului Altadrine. Acest supliment a fost testat temeinic într-un studiu randomizat dublu orb, care a demonstrat modul în care controlul apetitului Altadrine reduce pofta de mâncare, oferind o senzație de „plenitudine": 30 până la 60 de minute după administrarea controlului apetitului Altadrine în capsule lichide, a existat o creșterea eliberării colecistochininei (CCK), hormonul sațietății, în sângele subiecților testați, comparativ cu grupul de control care a primit un placebo. Metaboliții naturali ai controlului apetitului Altadrine au cauzat, de asemenea, o creștere semnificativă a eliberării peptidei-1 de tip glucagon (GLP1), un alt hormon de sațietate, în sânge. Ambii hormoni sunt esențiali în reglarea aportului alimentar, deoarece transmit un semnal de saturație către creier.

FORMULA ACTIVĂ
Acid pinolenic → Asigură o eliberare mai mare a hormonului de sațietate în sânge
CLA (acid linoleic conjugat) → Asigură eliberarea mai mare de hormon de sațietate în sânge

INDICATII
Recomandat pacienților cu programe de slăbire, care nu fac exerciții fizice, sportivilor și culturistilor care doresc să-și îmbunătățească performanțele și să crească masa musculară, pacienților cu diabet zaharat.

PUNCTE CHEIE
Tehnologie capsule lichide pentru eliberarea rapidă a ingredientelor
Eficient în reducerea poftei de mâncare și arderea grăsimilor
Luând 1 capsulă lichidă la prânz, veți ajunge la cină mai puțin înfometați
Reduce eficient pofta de ciocolată
Un mare sprijin în timpul dietelor, deoarece scade senzația de „mereu flămând"
Capsulele lichide asigură o acțiune rapidă și o eficacitate crescută
Studiile au arătat că clienții presupun că capsulele lichide garantează o eficacitate mai mare
Nu conține niciun inhibitor al apetitului care este interzis sau dăunător

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Luați 1 capsulă lichidă înainte de mese sau 1 capsulă între mese cu un pahar mare de apă sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.
Urmați instrucțiunile de utilizare zilnică. Mențineți întotdeauna o dietă bine echilibrată și variată. Acest produs nu este un medicament. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.