PLICURI LICHIDE ALTACURA INFLUGEL

ALTACURA - Protecția naturală
320.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Plicuri lichide 15ml
Cantitate
10

DESCRIERE
Fiecare plic lichid ALTACURA Influgel conține 1000 mg vitamina C și zinc, două ingrediente care contribuie la un sistem imunitar sănătos și vitamina B2 care poate ajuta la combaterea oboselii și oboselii. Alta Care Laboratoires a adăugat, de asemenea, lămâie, propolis și miere la această formulă lichidă pentru proprietățile lor bine cunoscute anti-oxidante și anti-bacteriene.

PUNCTE CHEIE
1000 mg Vitamina C prezentată în gel lichid este ușoară pe stomac, spre deosebire de aceeași doză administrată în tablete.
Poate fi administrat copiilor care au probleme la înghițirea comprimatelor.
Ar trebui utilizat ca profilaxie de către persoanele care au nevoie să-și consolideze sistemul imunitar, de exemplu profesori, profesioniști din domeniul sănătății etc.
Nu interacționează cu alte medicamente și poate fi luat împreună cu alte medicamente, cum ar fi aspirina, paracetamolul și antibioticele.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Doza recomandată este de 1 plic de 2-3 ori în timpul zilei. Gelul lichid poate fi consumat direct din plic sau amestecat cu apă caldă.

CONSERVAREA PRODUSULUI
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de lumină directă și căldură. A se păstra la o temperatură între 4 ° C și 25 ° C.