ALTACURA VAPOUR PATCH X10

ALTACURA - Protecția naturală
180.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Plasture
Cantitate
10

DESCRIERE 
Patch-urile Altacura Vapor eliberează uleiuri esențiale pentru a ușura congestia atunci când sunt aplicate pe interiorul hainelor. 
Pe tot parcursul anului, oamenii intră într-o farmacie în căutarea unui tratament pentru ameliorarea congestiei nazale. Decongestionantele topice vin de obicei sub formă de creme de vapori sau inhalatoare. Alta Care Laboratoires este bine cunoscută pentru căutarea sa continuă de a îmbunătăți ceea ce este deja disponibil pe piață, iar această cercetare a condus la lansarea acestui produs inovator, ALTACURA VAPOR PATCH. Patch-urile Altacura Vapor oferă un efect decongestionant indirect și au o acțiune mai blândă, mai delicată, în comparație cu majoritatea inhalatoarelor care pot provoca iritații. De asemenea, spre deosebire de cremele cu vapori, Altacura Vapor Patches poate fi folosit pentru ameliorarea alergiilor, poate fi aplicat discret pe interiorul hainelor și nu este gras sau dezordonat! 
Patch-urile ALTACURA Vapor pot fi utilizate pentru a trata congestia copiilor foarte mici, deoarece plasturile se aplică pe haine sau perne și nu irită pielea. 
Plasturii de vapori Altacura au proprietăți decongestionante datorită amestecului lor unic de uleiuri esențiale. 
Uleiurile esențiale sunt lichide subtile, aromate și volatile care sunt extrase, prin distilare cu abur sau expresie rece, din ierburi, frunze, tulpini, flori, ace, crenguțe, coji de fructe, semințe, scoarță și rădăcini. Aceste uleiuri esențiale emit compuși organici volatili atunci când se evaporă: studiul efectelor lor medicale este cunoscut sub numele de aromoterapie. 
Beneficiile aromaterapiei sunt binecunoscute, deoarece aromaterapia se practică de secole în multe culturi diferite; utilizarea sa de uleiuri esențiale aromate are ca scop îmbunătățirea sănătății corpului, a minții și a spiritului. 
Hieroglifele egiptene antice și manuscrisele chineze au dezvăluit că uleiurile esențiale erau folosite de preoți și medici cu mii de ani înainte de Hristos pentru a vindeca bolnavii. 
Ele sunt cea mai veche formă de tratament pentru afecțiunile fizice și psihologice cunoscute de omenire și au fost considerate mai prețioase decât aurul! 
Cu patch-urile Altacura Vapor, Alta Care Laboratoires combină tradițiile vechi de milenii cu cele mai recente cercetări științifice pentru a oferi produse inovatoare de calitate superioară. 
Altacura Vapor Patches conține 8 uleiuri esențiale diferite: ulei esențial de mentă (Mentha Piperita) răcoritor și răcoritor, cu proprietăți antimicrobiene, antivirale; Pinul scotian (Pinus Sylvestris) purifică aerul și are proprietăți de curățare, energizare și înălțare; Blue Gum Eucalyptus (Eucalyptus Globulus) ajută la ușurarea congestiei, ameliorând răcelile și bronșita datorită conținutului său de cineol; Uleiul de cuișoare (Eugenia Caryophyllata) are proprietăți antiseptice și o aromă înălțătoare; Uleiul de portocale dulci (Citrus Dulcis) oferă o acțiune antiinflamatoare și antiseptică și are proprietăți antioxidante, adăugând o nuanță răcoritoare și relaxantă; Uleiul de lămâie (Citrus Limonum) ajută la combaterea infecțiilor gâtului și a bronșitei, datorită proprietăților sale bactericide; Ulei de Rosmarinus officinalis; Ulei de Illicium verum. 

FORMULA ACTIVĂ
8 uleiuri esențiale diferite cu proprietăți decongestionante și antiseptice. 

INDICATII
Potrivit pentru toate vârstele. 

PUNCTE CHEIE
• Beneficiile aromoterapiei cu un amestec unic de 8 uleiuri esențiale diferite
• Potrivit pentru tratamentul congestiei la copii mici
• Poate fi folosit ca remediu pentru alergi
• O singura doza
• Fără camfor
• Nu este dezordonat
• Fără iritare a ochilor
• Fără iritare a pielii
• Poate fi aplicat pe interiorul hainelor sau pernelor

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE

Patch-urile Altacura Vapor se aplică direct pe partea interioară a hainelor, lângă piept sau gât, sau pe pernă pe timp de noapte. Acest produs conține uleiuri esențiale care eliberează în mod constant vapori care ameliorează congestia și le difuzează în aer aromele răcoritoare și liniștitoare.