PLICURI ALTAFLORA ELECTROLITE

ALTAFLORA - Gastrointestinal
215.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Plicuri 4g
Cantitate
10

DESCRIERE
Plicurile de electroliți Altaflora conțin lactobacili și electroliți pentru tratamentul gastroenteritei, indigestiei, constipației, Sindromului intestinului iritabil (IBS), flatulenței și diareei, care pot fi cauzate de obiceiuri alimentare și diete nesănătoase, utilizarea antibioticelor, tulburări peristaltice, precum și stres și stres. îmbătrânire. În special în cazul diareei, atunci când organismul suferă de deshidratare, este important să înlocuiți electroliții împreună cu flora. Acesta este motivul pentru care suplimentul probiotic Altaflora Electrolytes Sachets conține, de asemenea, 50 mg Gluconat de sodiu, 50 mg Gluconat de potasiu și 50 mg Gluconat de magneziu, în formula sa unică, ușor solubilă, cu o aromă plăcută de vanilie. În Europa, în caz de diaree și deshidratare, medicii prescriu de obicei 1 supliment probiotic și 1 produs care conține electroliți pentru a înlocui sărurile epuizate la fiecare 8 ore. Plicurile Altaflora Electrolytes de la Alta Care Laboratoires oferă ambele tratamente într-un singur produs. Formula unică a acestui produs multifuncțional este foarte dificil de creat, întrucât atât flora cât și electroliții sunt higroscopici (adică atrag molecule de apă), astfel încât sunt destul de greu de amestecat. Cu electrolitii Altaflora, Alta Care Laboratoires își ridică reputația de a fi o companie pionieră care creează suplimente alimentare inovatoare de calitate superioară.
Plicurile Altaflora Electrolytes sunt potrivite pentru toate vârstele, chiar și pentru nou-născuți, deoarece pulberea poate fi adăugată în lapte (cu excepția cazului de diaree).
Electrolitii Altaflora pot îmbunătăți apărarea naturală a corpului și pot crea o barieră împotriva agenților patogeni bacterieni din intestin.
Plicurile Altaflora Electrolytes sunt utilizate și de pacienții care suferă de balonare abdominală pentru a scăpa rapid de disconfort, a-și aplatiza burta și a reveni în formă!

FORMULA ACTIVĂ
Lactobacili și streptococi → Înlocuiți flora
Magneziu, potasiu și sodiu → Electrolite
Maltodextrină → Acțiune prebiotică
Inulină de cicoare → Acțiune prebiotică
Altaflora Electrolytes conține:
250 miliarde UFC / g Lactobacillus rhamnosus; 200 miliarde UFC / g Streptococcus Thermophilus, 100 miliarde UFC / g Lactobacillus Casei; 100 miliarde UFC / g Lactobacillus acidophulus; 50mg Gluconat de sodiu; 50mg Gluconat de potasiu; 50mg Gluconat de magneziu
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS LACTOBACILLUS CASEI LACTOBACILLUS RHAMNOSUS
STREPTOCOCCUS TERMOFIL INULINA ELECTROLITI

INDICATII
Pacienții care suferă de abdomen balonat, indigestie, constipație, diaree, flatulență, gastroenterită.

PUNCTE CHEIE
Formula unică care combină 2 tratamente în 1
Produsul are o concurență mică sau deloc, deoarece este foarte dificil de produs (deoarece toate ingredientele sunt higroscopice, ceea ce face producția și amestecul mai dificile și mai riscante).
Prezentat în plicuri de pâlnie, asigurându-se că tot conținutul este turnat în lichid și nu rămâne nimic în plic sau nu este vărsat din sticlă / sticlă.
Produs cu acțiune rapidă, rezultatele sunt vizibile imediat, de fapt, clienții îl folosesc adesea pentru a aplatiza rapid burta umflată, mai ales vara.
Fabricat în Franța, care este țara în care au apărut cercetări privind bacteriile și probioticele la Institutul Pasteur.
Ușor solubil, aromă plăcută de vanilie.
Potrivit pentru copiii care tolerează laptele de vacă.
Fără zahăr și fără lactoză.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
1 plic într-un pahar cu apă. Produsul poate fi amestecat cu lapte la temperatura camerei, dar nu și în cazul diareei. Utilizați 1 până la 2 plicuri pe zi.
Altaflora Electrolytes nu conține zahăr și fără lactoză