ALTACURA INFLUXDRINK - Lămâie fierbinte

ALTACURA - Protecția naturală
180.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
Plicuri 4g
Cantitate
8

DESCRIERE
Altacura Hot Lemon Infludrink amestecat într-o ceașcă de apă fierbinte, ameliorează simptomele tusei și frigului. Altacura Hot Lemon Infludrink® cu 1000 mg de vitamina C ajută la hidratarea organismului și la întărirea sistemului imunitar, oferind o acțiune liniștitoare și protectoare, care este deosebit de importantă iarna, când vremea rece poate deprima sistemul imunitar.
Pentru adulți, cantitatea zilnică recomandată pentru vitamina C este de 60 de miligrame pe zi, dar se recomandă aportul de până la 2000 mg de vitamina C pe zi, deoarece, la aceste doze mari, vitamina C oferă o acțiune puternică anti-oxidantă. Acesta este motivul pentru care Altacura Hot Lemon Infludrink cu 1000 mg Vitamina C trebuie administrat o dată sau de două ori pe zi pentru a combate simptomele de răceală și gripă și pentru a elimina virusurile. În plus față de vitamina c, Altacura Hot Lemon Infludrink conține ginseng și pudră de guarana, care sunt extrem de eficiente în îmbunătățirea performanțelor fizice și mentale și, în general, îmbunătățesc nivelurile de energie, facilitează recuperarea și ajută la recuperarea forței atunci când vă aflați sub vreme!
Altacura Hot Lemon Infludrink poate fi luat împreună cu alte medicamente, deoarece nu există interacțiuni cu alte medicamente. Spre deosebire de alte tratamente cu lămâie fierbinte disponibile pe piață, Altacura Hot Lemon Infludrink nu conține paracetamol, aspirină, nimesulidă, ibuprofen sau orice alt medicament. Altacura Hot Lemon Infludrink este potrivit pentru copii. Altacura Hot Lemon Infludrink este recomandat ca profilaxie pentru subiecții care sunt mai expuși la infecții virale ale gâtului și care trebuie să-și stimuleze sistemul imunitar, de exemplu profesori, profesioniști din domeniul sănătății etc.

INDICATII
Indicat pentru tratamentul răcelii și gripei.

PUNCTE CHEIE
Cu 1000 mg de vitamina C, oferă o acțiune antioxidantă
Ajută la menținerea corpului hidratat și la eliminarea virusurilor de răceală și gripă
Alte tratamente cu lămâie fierbinte conțin medicamente precum paracetamol, aspirină, nimesulidă, ibuprofen, în timp ce Altacura Hot Lemon Infludrink nu conține ingrediente farmaceutice.
Conține ingrediente care ajută la combaterea răcelii și a gripei.
Poate accelera recuperarea și poate oferi un impuls energetic atunci când vă este rău.
Recomandat copiilor care au dificultăți la înghițirea pastilelor
Recomandat ca profilaxie pentru subiecții care sunt mai expuși la viruși, de ex. profesori, medici.
Nicio interacțiune cu alte medicamente, prin urmare poate fi luată împreună cu alte medicamente
Propolisul este extrem de eficient atunci când este prezentat în infuzii calde.
Efect calmant și terapeutic oferit de concentratul de lămâie

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
Utilizați 1 plic pe zi sau conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră. Se amestecă 1 plic într-o cană cu apă fierbinte.
Consultați întotdeauna medicul dacă simptomele de răceală sau gripă persistă.