CAPSULE CARDIOSTEROIL KRILL SOFTGEL

CARDIOSTEROIL - Cardiovascular
420.00
MDL
SPECIFICAȚII

Forme de dozare
softgel
Cantitate
40

DESCRIERE
Formula Cardiosteroil Krill Softgel conține kril antarctic, ulei de primăvară și acizi grași omega 3, 6, 9 și este recomandat pentru tratarea hipertensiunii și reducerea nivelului ridicat de colesterol. Acizii grași omega 3, 6, 9 sunt microîncapsulați pentru a asigura o mai bună stabilitate a produsului în gelul moale, fără a fi nevoie să adăugați vitamina E (care este de obicei adăugată în produsele concurente ca antioxidant pentru a compensa calitatea slabă a uleiurilor care sunt utilizate). Acizii grași omega-3, EPA (eicosapentaenoic) și DHA (docosahexaenoic), facilitează reglarea metabolismului lipidelor. Formula conține krill, un ingredient bogat în astaxantină care conferă gelului culoarea roșu aprins: astaxantina este un puternic antioxidant care are un efect sinergic în combinație cu omega 3-6-9.
Uleiul de Primrose de seară a fost adăugat, de asemenea, la formula pentru conținutul său de GLA (acid gamma linoleic) și capacitatea sa de a reduce LDL („colesterolul rău") și de a crește HDL („colesterolul bun").

FORMULA ACTIVĂ
Acizi grași Omega 3 → Prevenirea aterosclerozei și a bolilor coronariene
Astaxantină → Antioxidant carotenoid
Ulei de primula de seară → Reduce LDL și crește nivelul HDL în sânge

INDICATII
Recomandat pacienților cu niveluri ridicate de colesterol și care suferă de hipertensiune. Acest supliment poate preveni ateroscleroza și bolile coronariene. Utilizarea combinată a Cardiosteroil Krill și statine nu este contraindicată, deoarece nu există interacțiuni semnificative.

PUNCTE CHEIE
• Ulei de înaltă calitate, care este microîncapsulat pentru a preveni oxidarea
• Doză unică, geluri moi sigilate individual (în 2 blistere cu câte 20 capsule de gel) fiecare, pentru a garanta o mai bună stabilitate a produsului
• Fabricat în Franța
• Forma lichidă asigură o acțiune anti-oxidantă mai eficientă
• Studiile au documentat rolul Cardiosteroil Krill în susținerea reglării metabolismului lipidic și în descompunerea plăcii în artere.
• Produs de înaltă calitate la un preț competitiv

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE
1 până la 2 capsule cu gel moale pe zi sau conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră.