ALTAFLORA PLICURI ORALE CU ENZIME DIGESTIVE

ALTAFLORA
320.00
MDL
SPECIFICAȚII

CANTITATE
5 g x 10 plicuri, care se dizolvă în gură

DESCRIERE
Alta Care Laboratoires a proiectat și fabricat plicuri orale cu enzime digestive Altaflora pentru a oferi o soluție eficientă și de înaltă calitate, care abordează în mod sinergic o varietate de probleme legate de digestia corectă, curățarea colonului și igiena colonului.

Alimentele pe care le consumăm pot lăsa acumulări în intestine care uneori nu pot fi îndepărtate din colon doar prin curățare. Spre deosebire de produsele concurente de pe piață, pliculețele cu enzime digestive Altaflora conțin un amestec de 5 enzime digestive importante care descompun și îndepărtează depozitele de deșeuri din mucoasa intestinelor. Enzimele digestive Altaflora sub formă de pliculețe solubile în gură acționează rapid atât asupra absorbției, cât și asupra asimilației ingredientelor active.

Când colonul este curat, absoarbe nutrienții mai bine și previne creșterea bacteriilor patogene și a paraziților în sistemul intestinal uman, afectând astfel sănătatea generală și apărarea imunitară. Din acest motiv, este important să curățați în mod regulat colonul cu produse de înaltă calitate, cum ar fi pliculețe cu enzime solubile orale Altaflora.

FORMULĂ ACTIVĂ
Enzime lactice vii
Enzime digestive
Ovotransferină
inulină
Vitamina D3

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE
Se recomandă să luați 1 plic de medicament pe zi. Deschideți plicul și turnați conținutul direct în gură sau turnați conținutul plicului într-un pahar cu apă și amestecați până se dizolvă complet. Este indicat să luați cu mese.