DERMASTIR PHA ACID PEEL

Пептидные пилинги
1200.00
MDL
Dermastir PHA Acid Peel este un peeling pe bază de polihidroxi acizi (PHA), care au un mecanism de acțiune diferit de alți acizi.

INFORMAȚII TEHNICE
Cantitate
2 x 4 ml
producție
Fabricat în Franța
Titular al drepturilor de autor Alta Care Laboratoires, Piazza di Spagna d. 6, Roma, Italia, 00187.

Descriere
Dermastir PHA Acid Peel este un peeling pe bază de polihidroxi acizi (PHA), care au un mecanism de acțiune diferit de alți acizi. Mărimea moleculară a polihidroxi acizilor este mai mare decât cea a alfahidroxiacizilor și a betahidroxiacizilor, prin urmare acizii PHA au un efect sigur asupra straturilor superficiale ale pielii și nu pătrund în straturile mai profunde. Aceste caracteristici asigură un profil de siguranță ridicat al Dermastir PHA Acid Peel chiar și la concentrație de acid de 1,8% și 25%. Dermastir PHA Acid Peel poate fi utilizat acasă și pe toate tipurile de piele datorită caracteristicilor sale.

Indicații
Acționează asupra ridurilor, cutelor, imperfecțiunilor, petelor întunecate.

Principalele avantaje
Profil de siguranță ridicat datorită proprietăților fizico-chimice ale polihidroxi acizilor
Produs sigur cu pH 1,8 și concentrație de 25% acid
Acțiune eficientă care nu provoacă traume controlate straturilor profunde ale pielii
Acțiune anti-îmbătrânire largă
Poate fi folosit pe toate tipurile de piele
Poate fi folosit acasă
Formula optimă 2 x 4 ml

Instrucțiuni de aplicare
Aplicați o dată pe săptămână, răspândind un strat pe pielea curată și uscată. Aplicați un strat de peeling timp de 10-20 de minute și clătiți cu apă pentru a neutraliza. Pentru o acțiune mai intensă, aplică mai multe haine.
În timpul aplicării, Dermastir PHA Acid Peel provoacă înroșirea pielii și are efect termic. Roșeața este temporară; peelingul trebuie spălat cu apă după 10-20 de minute. Evitați expunerea la lumina directă a soarelui.
See also
Made on
Tilda