DERMASTIR SPF 50+CONCENTRAT

Защита от солнца
1200.00
MDL
1 balon fără aer x 15 ml

DESCRIERE

Dermastir SPF 50+ Concentrate este o cremă de protecție solară cu concentrație mare de filtre de protecție solară. Acest format concentrat este ideal pentru a proteja micile zone sensibile ale pielii expuse la razele solare și, ca urmare, pentru a preveni semnele premature de îmbătrânire. Concentratul Dermastir SPF 50+ protejează zonele cele mai delicate și vulnerabile ale pielii, cum ar fi ridurile adânci, conturul ochilor și buzelor, cicatricile vechi și zonele supuse pigmentării. Ingredientele de înaltă calitate intră rapid în piele și nu lasă urme.


FORMULĂ

HOMOSALAT: protejează pielea de efectele adverse ale ultravioletelor (UV) și daunelor solare.

ETHYLHEXIL METHOXYCINNAMATE: este un absorbant de ultraviolete (UV) și este utilizat pentru a absorbi, reflecta sau împrăștia razele UV, protejând pielea de arsurile solare și daunele solare.

ETILHEXIL TRIAZONE: cu abilități de absorbție fotostabile extrem de ridicate oferă protecție împotriva daunelor provocate de soare cauzate de expunerea la razele solare UVB.

DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE: este un agent de protecție solară chimic de nouă generație, conceput pentru protecție UVA ridicată și fotostabilitate ridicată. este un filtru organic UV care atenuează expunerea la radiațiile UV pe pielea umană.

BIS-ETILHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE: oferă protecție solară cu spectru larg datorită capacității sale de a absorbi razele UVA și UVB. Are o fotostabilitate excelentă și ajută la îmbunătățirea stabilității altor agenți de protecție solară.

ACID SULFONIC FENILBENZIMIDAZOL: este capabil să absoarbă lumina UV pe o gamă largă de lungimi de undă și să o transforme în radiații infraroșii mai puțin dăunătoare (căldură).

PUNCTE CHEIE

Alta Care Laboratoires a produs Dermastir SPF 50+ Concentrate pentru zonele sensibile mici supuse pigmentării și zonei conturului ochilor la subiecții predispuși la cearcănele.
Concentratul Dermastir SPF 50+ combină 6 filtre SPF cu o concentrație de 31% pentru a oferi o protecție foarte ridicată împotriva daunelor UV și solare.
Concentratul Dermastir SPF 50+ este un produs cu profil ridicat de siguranță, fără risc de alterare a stabilității și a nivelului pH-ului datorită ambalajului fără aer.
Concentratul Dermastir SPF 50+ poate fi combinat cu o crema SPF normala pentru o protectie mai mare a zonelor specifice expuse la soare.
INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE

Curățați-vă fața pentru a îndepărta orice machiaj, murdărie sau uleiuri; clătiți bine și uscați cu un prosop.
Apăsați partea de sus a ambalajului cremei pentru a obține o cantitate mică de produs.
Aplicati Dermastir SPF 50+ Concentrate pe zonele interesate cu un masaj usor.
Concentratul Dermastir SPF 50+ poate fi folosit în fiecare zi, de câteva ori pe zi.
ATENŢIE! Manipulați produsul cu grijă pentru a evita deteriorarea mecanismului pompei. Evitați contactul dintre produs și ambalajul exterior.
See also
Made on
Tilda