CREMĂ DERMASTIR WRINKLE RÉPARATRICE

Премиум Коллекция
2200.00
MDL
CANTITATE 1 Borcan Airless x 50ml

DESCRIERE

Dermastir Luxury Wrinkle Réparatrice de la Alta Care Laboratoires este o cremă cu formula bogată în ulei pentru toate tipurile de riduri și linii fine. Cuvântul «réparatrice» înseamnă «reparare» în franceză. Afirmă pentru o capacitate unică a acestei creme în ulei de a repara țesutul cutanat al ridurilor la nivel celular atât prin crearea unui mediu umed care să întărească procesele endogene de reparare a pielii, cât și prin formarea unui strat protector pe suprafața pielii. Amestecul de apă și ulei asigură un timp mai lung de eliberare a ingredientelor active, asigură hidratarea pielii și o întărește.

FORMULĂ

ACȚIUNE DE REPARARE

UNTUL DE SHEA este bogat în acizi grași care ajută la ameliorarea daunelor structurale ale pielii și la destresarea acesteia. Moleculele de unt de shea ajută la captarea umidității în piele, creând un mediu umed benefic pentru auto-repararea pielii. Combinația sa cu uleiurile botanice utilizate în produs este un secret pentru o piele moale, strălucitoare și sănătoasă.
PROTEINA DE GRÂU este cunoscută pentru proprietățile sale unice de formare a peliculei. Este bogat în ceramide care ajută la menținerea fermității și umidității pielii. Aminoacizii din proteinele de grâu servesc ca blocuri de colagen și ajută la menținerea integrității structurale a pielii.
PALMITOYL TRIPEPTIDE-38 este o peptidă responsabilă pentru remodelarea țesutului de colagen. Îmbunătățește microrelieful pielii și stimulează matricea pielii împreună cu joncțiunea dermo-epidermică pentru a netezi liniile existente și procesele endogene de reparare.

ACȚIUNE DE PROTECȚIE

ULEIUL DE TRENĂ calmează pielea și are proprietăți emoliente semnificative
ULEIUL DE AVOCADO protejează pielea de agresorii zilnici ai mediului
ULEIUL DE PORUMB catifelează pielea, oferind o atingere moale și mătăsoasă
ULEIUL DE MIGDALE DULCI hrănește pielea cu acizi grași și vitamine
ULEIUL DE SEMINTE DE JOJOBA repara pielea
ULEIUL DE SOIA activează celulele pielii și ajută la regenerarea texturii generale
INDICAȚII

Tonul tern al pielii
Antirid
Repararea pielii
Fermitatea pielii
reducerea TEWL
Cifra de afaceri celulară

PUNCTE CHEIE

O crema unica in ulei care repara pielea prin crearea unui mediu umed potrivit pentru a stimula procesele endogene de reparare si prin formarea unei pelicule protectoare pe suprafata pielii.
Combină ingrediente puternice de reparare, cum ar fi untul de shea și peptidele, cu uleiuri botanice care captează umezeala și reduc pierderea transepidermală de apă (TEWL).
O cremă groasă în textură ulei care asigură o acțiune benefică la aplicare în caz de uscăciune a pielii.
Un produs cu profil de siguranță ridicat, fără efecte secundare.
Conținut într-un borcan cu vid care menține performanța ridicată a ingredientelor active și protejează formula de oxigen, căldură, lumină, bacterii și umiditate.
Un aplicator cu o singură doză care previne utilizarea excesivă într-o singură sesiune.
Nu conține coloranți.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE

Aplica crema pe toata fata o data pe zi cu mai multa intensitate pe zonele de piele supuse ridurilor.

ATENŢIE! Manipulați produsul cu grijă pentru a evita deteriorarea mecanismului pompei. Evitați contactul dintre produs și ambalajul exterior.
See also
Made on
Tilda