DERMASTIR ZINC STICK CLAY MASK

СЫВОРОТКИ Droppers & Auto-Droppers
770.00
MDL
CANTITATE 1 masca x 30g

DESCRIERE

Masca cu argilă Dermastir Zinc Stick cu argilă verde curăță excesul de sebum și impuritățile de la suprafața pielii, oferind în același timp minimizarea intensă a porilor. Aplicarea sa este rapidă, distractivă și precisă. Datorită formei sale de baton, produsul este ușor de aplicat fără a folosi mâinile. În plus, produsul este compact, ușor și ușor de transportat. Masca cu argilă Dermastir Zinc Stick are proprietăți ocluzive foarte mari ceea ce înseamnă că celulele pielii sunt stimulate intens în timpul aplicării și pielea răspunde mai bine la ingredientele active.

FORMULĂ

GLUCONAT DE ZINC ajută la vindecarea pielii și previne erupțiile cutanate prin reglarea activității glandelor uleioase. De asemenea, este un antioxidant care ajută la combaterea și prevenirea formării radicalilor liberi. Proprietăți matifiante și astringente.

LUTUL DE LAVA MAROCANĂ (RHASSOUL) absoarbe ca un magnet excesul de sebum din piele care produce în exces ulei, ajutând la reechilibrarea producției de sebum și la restabilirea echilibrului, ceea ce va preveni viitoarele erupții.

LUTĂ VERDE FRANCEZĂ (ILLITĂ) protejează sănătatea generală a pielii datorită capacității sale puternice de a calma pielea iritată. Ajută la reglarea glandelor uleioase ale pielii, o detoxifică și elimină ușor celulele moarte ale pielii, lăsând pielea moale și hidratată.

ZEOLIT este un mineral de origine vulcanica care ajuta la detoxifierea si curatarea pielii in profunzime. Zeolitul mineral este conținut din particule mici poroase precum potasiu, sodiu, mangan și calciu, care acționează ca un absorbant al impurităților.

PULBEREA DE CARBUNE ajută la absorbția și legarea excesului de ulei, precum și la desfundarea porilor și la îndepărtarea murdăriei, impurităților și celulelor moarte. Aceste caracteristici ajută la reducerea aspectului porilor dilatați, a petelor clare și a punctelor negre, precum și pentru a face pielea să arate strălucitoare.

Uleiul de arbore de ceai este un ingredient esential care ajuta la mentinerea unei igiene generale a suprafetei pielii.

PUNCTE CHEIE

O combinație unică de argile și minerale: argilă de lavă marocană, argilă verde franceză, zeolit ​​și zinc, care asigură o acțiune sinergică în absorbția uleiului, reglarea sebumului, reducerea petelor și minimizarea porilor, precum și îmbunătățirea texturii și a sănătății generale a pielea.
Îmbogățit cu zinc care stimulează repararea țesuturilor tuturor straturilor pielii și procesele de refacere a celulelor esențiale în diverse probleme ale pielii.
Un design unic. Practic și ușor de utilizat. Aplicarea se face usoara si precisa cu stick-ul, fara a fi nevoie sa atingeti pielea cu mainile.
Fără reziduuri și un profil de siguranță ridicat.
Ușoare și ușor de transportat.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE

Curăță-ți fața pentru a îndepărta orice machiaj, murdărie sau uleiuri. Clătiți bine și uscați cu un prosop
Scoateți capacul măștii stick și răsuciți partea inferioară.
Aplicati un strat uniform de masca, evitand zona conturului ochilor. Se lasa sa actioneze 5-10 minute
Clătiți bine cu apă călduță
Este normal să vezi reziduuri de argilă și imperfecțiuni de argilă rămase în partea de jos a ambalajului din plastic, deoarece argila este un ingredient natural. Alta Care garantează că produsul nu a fost manipulat și că greutatea produsului corespunde greutății indicate pe ambalajul exterior.
See also
Made on
Tilda