MASCA FACIALĂ DE REABILITARE

Маски Post-Op
300.00
MDL
Masca biocelulară reabilitantă Dermastir Bio-Cellular Face stimulează producția de colagen și este deosebit de eficientă după Botox, laser, umplutură și altele.

INFORMAȚII TEHNICE
Cantitate
1 x 30ml
producție
Fabricat în Franța
Titularul drepturilor de autor
Alta Care Laboratoires, Piazza di Spagna, 6, Roma, Italia, 00187.

Descriere
Mască biocelulară de reabilitare Dermastirul este produs prin fermentarea microorganismelor. La fabricarea măștii, s-au folosit bio-tehnologii, ca urmare a căreia a fost produsă o țesătură similară cu pielea din structura sa. Masca creează o barieră de protecție și stimulează producția de colagen. Această mască hidrofilă reduce pierderea de apă transdermică prin reținerea de 100 de ori mai multă apă decât propria greutate uscată. Formula utilizată în mască încetinește descompunerea acidului hialuronic, a colagenului și a elastinei din celulele pielii. Structura reticulară 3D a măștii permite pătrunderea aerului chiar și atunci când masca este fixată ferm de față, motiv pentru care această mască este numită „a doua piele".

Formulă
PENTAPEPTIDĂ-4:
Ajută la reducerea roșeaței
și vânătăi după proceduri Acid hialuronic:
Acțiune de hidratare și regenerare
Acțiune antioxidantă

Indicații
Ideal pentru reabilitarea pielii în perioada postoperatorie după proceduri precum peeling chimic, lifting facial cu laser, precum și după injecții de umplere și Botox.
Beneficii
Monodoză
Produs postoperator
Peeling chimic
Tratamente cu laser
După umpluturi
După botox
Corecția generală a tonului pielii și a ridurilor faciale

Instructiuni de folosire
Îndepărtați cele două straturi exterioare și eliberați masca în sine, care se află între aceste două straturi de protecție.
Aplicați pe piele și neteziți, asigurându-vă că masca este bine înfășurată în jurul suprafeței.
Îndepărtați după 35-40 de minute după aplicare, fără a clăti resturile serului.
See also
Made on
Tilda