MASCĂ INVIZIBILĂ HIALURONICĂ PENTRU FAȚĂ

Маски Post-Op
220.00
MDL
Masca de față invizibilă hialuronică este un produs folosit de dermatologi și chirurgi plastici pentru a recupera rapid pielea după o intervenție chirurgicală plastică. Formula unică a acestei măști creează o barieră de protecție și stimulează producția de colagen.

INFORMAȚII TEHNICE
Cantitate
1 x 25ml
producție
Fabricat în Franța
Titularul drepturilor de autor
Alta Care Laboratoires, Piazza di Spagna, 6, Roma, Italia, 00187.

Descriere
Mască de față invizibilă hialuronică pentru recuperarea rapidă a pielii după o intervenție chirurgicală plastică. Formula unică a acestei măști creează o barieră de protecție și stimulează producția de colagen. Este o mască hidrofilă capabilă să rețină de 100 de ori greutatea sa uscată în apă. Formula dezvoltată încetinește acțiunea enzimelor care afectează negativ producția de colagen, elastină și acid hialuronic.

Formulă
ACID HIALURONIC:
Păstrează umezeala în piele, reduce vizibil ridurile,
stimulează regenerarea pielii.

Indicații
Ideal pentru reabilitarea pielii în perioada postoperatorie după proceduri precum peeling chimic, lifting facial cu laser, precum și după injecții de umplere și Botox.

Beneficii
Monodoză
Produs postoperator cu acid hialuronic
Peeling chimic
Tratamente cu laser
După umpluturi
După botox
Corecția generală a tonului pielii și a ridurilor faciale

Instructiuni de folosire
Îndepărtați stratul exterior al măștii. Aplicați masca pe pielea curățată și uscată. Lasă masca 15-20 de minute. După aceea, scoateți masca și frecați serul cu mișcări de masaj. Nu clăti.
See also
Made on
Tilda