BALSAM DE CURATARE DERMASTIR GOLD WAVE

Золотая коллекция
1450.00
MDL
CANTITATE 40g

DESCRIERE

Balsamurile de curățare sunt grozave, dar sunt dezordonate și pot fi o sursă de contaminare. Acest balsam de curățare inovator este protejat de contaminare prin ambalajul de măcinat Dermastir.

Dermastir Gold Wave Cleansing Balm este un balsam care se topește în ulei folosit pentru a dizolva delicat machiajul, murdăria, filtrele de protecție solară, transpirația, sebumul porilor, excesul de uleiuri și alte impurități. Este eficient în îndepărtarea machiajului gros rezistent la apă. După aplicarea balsamului, bariera lipidică naturală a pielii este reînnoită și sebumul este reglat.

FORMULĂ

16 AMINOACIZI: Aminoacizii sunt nutrienți importanți necesari pentru promovarea vindecării rănilor și repararea pielii îmbătrânite; echilibrul pH-ului acido-bazic și reținerea apei în straturile celulare, cum ar fi stratul exterior al pielii, stratul cornos; protecție împotriva deteriorării razelor solare; și menținerea unui microbiom adecvat al pielii.

EXTRACT DE FLORI DE CAMELLIA JAPONICA ȘI ULEI DE SEMINȚE: Uleiul de semințe de camelie este atât incredibil de hidratant, cât și foarte ușor. Concentrația mare de acizi grași esențiali din camelia japonica o face un hidratant remarcabil. Deoarece este un ulei uscat care se absoarbe aproape instantaneu, nu va ingrasa parul sau nu va astupa porii. Nu infunda porii si nu provoaca acnee, deoarece tesutul pielii raspunde perfect la structura moleculara a acizilor grasi gasiti in uleiul de camelie. Nu provoacă iritații sau reacții alergice, cum ar fi mâncărime, descuamare și erupții cutanate, spre deosebire de majoritatea retinolului, AHA și acidul chimic folosit în unele creme anti-îmbătrânire.
Uleiul din semințe de camelie este plin de antioxidanți care ajută la calmarea pielii inflamate și iritate. Acest lucru poate ajuta la minimizarea acneei. De asemenea, antioxidanții vă protejează pielea de daunele viitoare cauzate de radicalii liberi.
Uleiul de Camelia posedă proprietăți antiinflamatorii blânde, făcându-l o alegere perfectă pentru pielea sensibilă sau iritată. Uleiul poate ajuta la calmarea și la calmarea afecțiunilor pielii, cum ar fi eczema, psoriazisul și rozaceea.
Studiile au descoperit că uleiul de semințe de camelie are puterea de a lumina petele întunecate de pe piele pentru o strălucire radiantă și uniformă. Se crede că uleiul de camelie interacționează cu puterile de producere a melaninei ale pielii.
Uleiul din semințe de camelie conține vitamine care stimulează producția de colagen reducând liniile fine și ridurile. Studiile arată că uleiul din semințe de camelie oferă proprietăți reparatoare care pot reduce aspectul îmbătrânirii premature și pot promova o piele sănătoasă cu efect de sticlă.

ULEI DE SEMINTE DE PUNICA GRANATUM: Acest ingredient puternic este plin de antioxidanți pentru a vă proteja și întineri pielea, lăsând-o strălucitoare și sănătoasă.

VITAMINA E (TOCOFEROL): Acest ingredient poate îmbunătăți aspectul pielii, ajutând fața să arate mai plină și mai fermă. Vitamina E previne principalele semne ale îmbătrânirii, adică ridurile și liniile fine. Face acest lucru menținând lipidele (grăsimile naturale) proaspete în piele, ceea ce ajută la menținerea intactă a barierei de protecție a pielii.

INDICAȚII

Puteți pur și simplu să rotiți sau să „slefuiți” cantitatea perfectă de balsam de curățare pentru a topi toate urmele de pori înfundați, transpirație, murdărie, puncte negre și machiaj de pe piele.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE

Rotiți râșnița balsamului urmând indicația săgeții. Aplicați balsamul zilnic pe piele și lăsați să acționeze 1-5 minute. Odată ce pielea este curățată, clătiți bine cu apă călduță.
See also
Made on
Tilda