DERMASTIR ROLLER SKIN SERUM

СЫВОРОТКИ Droppers & Auto-Droppers
770.00
MDL
CANTITATE 1 x 15ml

DESCRIERE

Dermastir Roller Skin Serum Anti-rid a fost dezvoltat și produs de Alta Care Laboratoires pentru un tratament țintit al tuturor tipurilor de riduri. Efectele benefice antirid ale serului sunt sporite de o rolă specială de masaj la 360° care stimulează circulația în piele, oferă relaxare musculară, reduce umflarea și distribuie uniform ingredientele prețioase.

FORMULĂ

VITAMINA E: protejează structurile celulare vitale prin neutralizarea radicalilor liberi și, în același timp, ajută la diferite tipuri de procese de restaurare celulară reducând ridurile profunde și fine.

INDICAȚII

Dermastir Roller Skin Serum Anti-rid asigură o acțiune țintită asupra tuturor tipurilor de riduri cauzate de diverși factori: vârstă, expunerea la factori externi dăunători, expresii faciale repetate. Această formulă specială ajută la îmbunătățirea elasticității, rezistenței și flexibilității pielii.

PUNCTE CHEIE

Dermastir Roller Skin Serum Anti-rid protejează pielea și repară ridurile profunde la nivel celular.
Rola de masaj la 360° sporește efectele benefice ale formulei pe bază de Vitamina E prin stimularea microcirculației și drenarea naturală a țesuturilor. Fața pare mai ridicată și mai sculptată.
Dermastir Roller Skin Serum Anti-rid este un produs fără efecte secundare și fără coloranți.
Dermastir Roller Skin Serum Anti-rid oferă o acțiune țintită asupra tuturor tipurilor de riduri.
INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE

Aplicați Dermastir Skin Serum Roller masând ușor mingea pe o anumită zonă de 1-4 ori pe zi.
See also
Made on
Tilda